Mechanical seals van goede kwaliteit voor pompen van alle merken

Als gerenommeerd importeur binnen de Nederlandse pompenmarkt levert Hydrotec mechanical seals voor veel verschillende pompmerken. Wij bieden kwaliteit voor een gunstige prijs en korte levertijden voor elke soort mechanical seal. Wij bieden asafdichtingen van eigen merk of OEM, geschikt voor vele merken centrifugaalpompen en voor mixers en roerwerken.

Neem contact op

Hoogwaardige MECHANICAL SEALS

Voor elke industrie, ook die van sanitaire pompen, bestelt u bij Hydrotec uw asafdichtingen. Deze asafdichtingen zijn geschikt voor Flygt, ABS, Hidrostal en vele andere merken pompen.


Montage en revisies

Indien gewenst verzorgen wij bij de mechanical seal ook de revisies. Heeft u voor een toepassing in industrieën of waterschappen mechanical seals nodig? Neem dan contact op met Hydrotec International B.V.. Wij denken met u mee en helpen u om een duurzame combinatie materialen te vinden voor de beste prijs. Voor vrijwel elke toepassing bieden wij een passende oplossing, veelal met korte levertijden.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Vervangende seals voor alle pompen-, mixer- en grote OEM-merken

Andere COMPONENTEN VOOR DIVERSE POMPEN

Hydrotec levert, naast mechanical seals met naadloze aansluiting op alle soorten pompen, talloze andere componenten voor mono- en centrifugaalpompen. Door van tevoren goed na te denken over welke onderdelen bij elkaar passen, bespaart u kosten op de lange termijn.

De componenten