Hydrotec combineert advies met nieuwlevering, appendages, reparatie en revisie

✓ Ruim assortiment

✓ Hoge kwaliteit

✓ Duurzame materialen

Wormpomp

Het Duitse merk Jöhnstadt biedt een excentrische wormpomp die zich onderscheidt door de lange standtijd, weinig uitval en minimale onderhoudskosten. Deze robuuste pompen zijn beschikbaar in standaarduitvoeringen en in hygiënische toepassingen. Een wormpomp van Jöhnstadt schaft u aan bij Hydrotec International. Al jarenlang zijn wij leverancier en reparateur van mono- en centrifugaalpompen. Of u nu een wormpomp nodig heeft voor de proces- en levensmiddelenindustrie, milieu of scheepvaart, wij zijn u graag van dienst.

Gehele monopompen of onderdelen levert Hydrotec

Overleg met Hydrotec over onze diverse pompen

Neem direct contact op

De voordelen van een wormpomp

Bijna alle soorten wormpompen zijn geschikt om vaste bestandsdelen te verpompen. Daarnaast zijn ze geschikt voor twee draairichtingen waarbij ook de stroomrichting door de pomp kan veranderen en zijn deze pompen laag in geluidsniveau. Een wormpomp kan zowel met een flensaansluiting als met een inlaattrechter gemaakt worden. Welke aansluiting het meest geschikt is in uw situatie hangt af van verschillende factoren. Wij voorzien u graag van deskundig en advies op maat.

Reparatie aan de wormpomp

Minimaliseer de stilstand op lange termijn door uw wormpomp tijdig te laten controleren om reparatie te voorkomen. Dit kan bij u in de fabriek of op onze werkplaats. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 035-6244505.

Bekijk ook eens