Hydrotec combineert advies met nieuwlevering, appendages, reparatie en revisie

✓ Ruim assortiment

✓ Hoge kwaliteit

✓ Duurzame materialen

Pomp revisie

Hydrotec International is gespecialiseerd in pomp revisie. Voldoet de pomp niet meer aan de gestelde waarde? Uiteraard verwacht u optimale kwaliteit van de pomp. Daarom schakelt u onze expertise in. Wij zorgen voor snelle en goede revisie zodat de pomp weer naar behoren functioneert. Ook het leveren van nieuwe pompen en componenten behoort tot onze diensten. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Gehele monopompen of onderdelen levert Hydrotec

Overleg met Hydrotec over onze diverse pompen

Neem direct contact op

Het verschil tussen reparatie en pomp revisie

Moet de pomp gerepareerd worden omdat de pomp niet meer naar behoren functioneert of omdat er een onderdeel kapot is? Of functioneert de pomp nog wel, maar is de kwaliteit van functioneren achteruitgegaan? Dan spreken we over pomp revisie. Is dit het geval? Dan kijken onze vakmannen naar het onderdeel waardoor de pomp slechter presteert en wordt de pomp gereviseerd. Het grote voordeel van pomprevisie is dat de productiviteit van de pomp weer omhoog gaat en hij weer optimaal presteert zonder reparatie.

Plan een afspraak in

Wilt u uw pomp laten reviseren? Dan demonteren we eerst de pomp waarna de gehele pomp geïnspecteerd wordt en passingen en toleranties gemeten worden. Op die manier krijgen wij een goed beeld van de staat van de pomp. Aan de hand van alle gegevens wordt er gekeken welke oplossing het meest geschikt is en of hier extra onderdelen voor nodig zijn. Wilt u een afspraak inplannen voor revisie van een pomp? Belt u dan naar het telefoonnummer 035-6244505.

Bekijk ook eens