Vervangende onderdelen voor diverse pompen bij Hydrotec

Hydrotec levert pompen en versnijders

Naast centrifugaalpompen en monopompen leveren wij door heel Nederland een reeks pompen voor industriële toepassingen. Daarbij gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Ook bieden wij onze klanten versnijders en conditioners. Twijfelt u over de juiste toepassing? Wij adviseren u graag.
 

Wij vinden de meest economische oplossing voor u

Overige pompen van Hydrotec International uit Hilversum

Hydrotec biedt oplossingen voor een diverse reeks industriële en watergerelateerde toepassingen. Dit zijn:

Daarnaast leveren we versnijders en de gerelateerde onderdelen. Wij bieden ook service en reparatie voor pompen en andere producten. Bekijk de specificaties of neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Bel of mail

Hydrotec combineert advies met nieuwlevering, appendages, reparatie en revisie

Grundfospompen en mixers

Hydrotec is servicepartner van Grundfos. Wij leveren het complete programma Grundfospompen en de onderdelen. Ook bieden wij onderhoud en reparatie aan deze producten.

Gehele monopompen of onderdelen levert Hydrotec

Tandwielpomen van Yildiz

Yildiz bouwt tandwielpompen voor industrie, chemie en levensmiddelen. Chocolade, zeep en bitumen zijn 3 voorbeelden van de vele toepassingen voor deze degelijke pompen met een capaciteit van 0,5 tot 250 m3/h druk tot 14 bar.

Hydrotec verzorgt uw monopomp, in zijn geheel of slechts een onderdeel

Slurriepompen

Hydrotec voert onder eigen merk een serie degelijke slurriepompen. Specifieke toepassingen voor onze slurriepompen vindt u in de zandwinning, mineralenbewerking, kolen en ertsbewerking, steenfabrieken, conservenindustrie, milieu-, recycling- en afvalwaterindustrie en alle andere toepassingen waar een slijtbestendige pomp gewenst is. 

Capaciteit tot 3.000 m3/h en druk tot 6 bar.

Uiteraard bieden wij voor deze pompen ook het onderhoud. Meer weten?

Laat uw centrifugaalpomp samenstellen door Hydrotec International

Draaizuigerpompen

Draaizuigerpompen hebben zeer nauwkeurige spelingen tussen de rotoren en de huisdelen. Hierdoor is het mogelijk viskeuze vloeistoffen onder hoge druk te verpompen. Deze pompen zijn onder andere bruikbaar voor bakkerswaar zoals deeg, conserven zoals sauzen en zuivel zoals zachte kaas. De capaciteit is tot 90m3/h, en de maximale druk is 13,8 bar.

Het Hilversumse bedrijf Hydrotec levert monopompen, centrifugaalpompen en mechanical seals voor het hele land

Flexibele impellerpompen

Deze pompen zijn zeer betaalbaar, universeel inzetbaar en eenvoudig. Ze zijn zelfaanzuigend. Huisdelen worden standaard geleverd in RVS304 maar zijn ook verkrijgbaar in RVS316. Sommige van de impellers zijn geschikt voor toepassingen voor levensmiddelen. Veel types zijn in 1 x 230 volt leverbaar.

Gehele monopomp nodig, of een onderdeel? Hydrotec levert hem voor u

Lobbenpompen

De lobbenpomp is een veel toegepaste verdringerpomp in de voedingsmiddelenindustrie. Lobbenpompen staan bekend om hun lange levensduur en lage onderhoudskosten. Hydrotec levert deze snel en voor een goede prijs door heel Nederland.

Een mechanical seal moet professioneel geïnstalleerd worden. Kies hydrotec

Versnijders en conditioners van Hydrotec

Voor het in-line versnijden en conditioneren van afvalstromen als zuiveringsslib, voedselresten en industriële afvalproducten, leveren wij de Haigh Engineering Pipeliner© en Macipump©. In Nederland worden deze al jaren verkocht onder de merknamen Netzsch N200 en N300, Stork Haigh of C&H. De eenvoudige maar degelijke constructie biedt een lange standtijd en hoge betrouwbaarheid. Uiteraard biedt Hydrotec uit Hilversum ook onderhoud en revisies voor dit product.