Hydrotec International

Importeur op de Nederlandse pompenmarkt en leverancier van asafdichtingen en onderdelen voor vele pompmerken

Hydrotec International b.v.

Uw expert, adviseur en leverancier

Hydrotec International B.V. - Het bedrijf

Sinds 1989 is Hydrotec International b.v. actief als importeur en handelsonderneming op de Nederlandse pompenmarkt. Door de jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot dé leverancier van rotoren, statoren en vele andere slijtdelen voor monopompen in alle materiaalsoorten, tegen zeer scherpe prijzen.

Hydrotec International b.v. biedt klanten een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Onze verdringerpompen, centrifugaalpompen en eigen merk Hydrotec-producten bevestigen dat kwaliteit gunstig geprijsd kan zijn én u flink kunt bezuinigen op uw onderhoudsbudget zónder consessies te doen aan kwaliteit! Zorg voor kwaliteit en service staan centraal, nu en in de toekomst. Dit uit zich in het direct inspelen op de wensen en behoeften van de klant door het aanbieden van kwaliteitsproducten, passende oplossingen voor uw problemen en vakkundige revisie. Hydrotec International b.v. staat niet stil in haar ontwikkeling op gebied van uitbreidingen in het assortiment. Wij houden nieuwe producten en markten altijd nauwlettend in de gaten.

Het leveren van een breed assortiment pompen is één van onze hoofdbezigheden. Denk daarbij aan circulatiepompen, slurrypompen, grundfospompen en dompelpompen. Ook voor reparaties, onderdelen spare parts en toebehoren kunt u terecht bij Hydrotec Internationaal b.v.

In onze werkplaats te Hilversum voeren wij tevens onderhoud en service uit aan vrijwel alle pompmerken. Naast deze activiteiten speelt een juist advies geven voor allerhande pompproblemen een grote rol binnen het bedrijf. Sinds januari 2006 hebben wij een nieuw pand betrokken waardoor alle activiteiten nu onder één dak plaats vinden. Dit om nog beter aan de wensen en verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen.

Neem contact met ons op