Hydrotec combineert advies met nieuwlevering, appendages, reparatie en revisie

✓ Ruim assortiment

✓ Hoge kwaliteit

✓ Duurzame materialen

Monopomp

Bent u op zoek naar een monopomp voor diverse toepassingen in de afvalwater- en recyclingindustrie? Neemt u dan eens een kijkje in het brede assortiment van Hydrotec International. Hier vindt u monopompen waar de druk op te voeren is tot wel 24 bar. Daarnaast hebben ze inwendige, robuuste kardan-koppelingen die geschikt zijn voor de verwerking van viskeuze en abrasieve stoffen. Gaat u ook voor een monopomp van uitstekende kwaliteit met een hoge viscositeit?

Gehele monopompen of onderdelen levert Hydrotec

Overleg met Hydrotec over onze diverse ABS pompen

Neem direct contact op

Een flexibele optie voor een monopomp

Wanneer u kiest voor een monopomp van Hydrotec International, krijgt u extra veel flexibele opties. Zo kunt u kiezen voor een special seal of rotor, zelflegende persflens, extra tangentiële CIP- aansluitingen en dubbelwandige uitvoeringen. Graag lichten wij onze monopompen voor u uit zodat u een weloverwogen keuze kunt maken:

  • Industrie- uitvoering monopomp FJ-B en FG-B: deze kort gekoppelde uitvoering bespaart ruimte en heeft geen aparte uitlijning nodig. Dit product beschikt over een capaciteit tot 400 m³/h.
  • Industrie- uitvoering monopomp: geschikt voor hoog viskeuze producten. Geleverd met trechter en invoerschroef.
  • Snel reinigbare monopomp: toepasbaar voor levensmiddelen en biedt een capaciteit tot 400 m³/h.
  • Doseerpomp FJ1 OB: geschikt voor nauwkeurig en pulsatievrij doseren. Ook geschikt voor viskeuze vloeistoffen. Dit product beschikt over een capaciteit van 5 tot 100 liter en een druk tot 12 bar.

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in een monopomp en ontvangt u hier graag advies over? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505.

Bekijk ook eens