Hydrotec combineert advies met nieuwlevering, appendages, reparatie en revisie

✓ Ruim assortiment

✓ Hoge kwaliteit

✓ Duurzame materialen

Grundfos pomp

Grundfos produceert verschillende pompen voor drukverhoging, circulatie, transport, warmtepompen, een pomp voor het transport van afvalwater en nog veel meer. Hydrotec International levert en repareert uw Grundfos pomp. Heeft u enkel een onderdeel nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wijkt het onderdeel van de standaardmaten af? Geen probleem! Wij maken het voor u op maat.

Gehele monopompen of onderdelen levert Hydrotec

Overleg met Hydrotec over onze diverse ABS pompen

Neem direct contact op

Een compleet programma voor een Grundfos pomp

Hydrotec International is officieel servicepartner van Grundfos. Wij leveren het complete programma Grundfos pompen en bijhorende onderdelen. Maar ook voor het onderhoud en revisie bent u bij ons aan het juiste adres. Om grote reparatie te voorkomen, raden wij u aan om regelmatig uw Grundfos pomp van onderhoud te voorzien. Beschikt u over een pomp van een ander merk? Ook dan schakelt u onze expertise in. Door heel Nederland en België inspecteren wij pompen en zorgen wij ervoor dat deze naar behoren functioneren.

Asafdichtingen voor een Grundfos pomp

Voor elke industrie bieden wij asafdichtingen. De seals zijn beschikbaar in alle gangbare materialen zoals koolstof, Tungsten Carbride en Silicum Carbride. De elestomeren zijn beschikbaar in onder andere FPM, Nbr en EPDM. Ook is het mogelijk om mechanical seals op uw specificatie of voorbeeld te produceren. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505.