Hydrotec combineert advies met nieuwlevering, appendages, reparatie en revisie

✓ Ruim assortiment

✓ Hoge kwaliteit

✓ Duurzame materialen

Doseerpomp

Werkt u met vloeistoffen zoals chemicaliën waarvoor u een doseerpomp zoekt? Hydrotec International levert mono- en centrifugaalpompen voor onder andere de proces- en levensmiddelenindustrie, afvalwaterverwerking, watervoorziening, milieu en scheepvaart. Maar ook voor reparatie en revisie bent u bij ons aan het juiste adres.

Gehele monopompen of onderdelen levert Hydrotec

Overleg met Hydrotec over onze diverse pompen

Neem direct contact op

In vier stappen de juiste doseerpomp

 

Een doseerpomp zorgt ervoor dat er een exact gedefinieerd vloeistofvolume bij de retourslag van een doseerpomp wordt aangezogen en bij de persslag in de doseerleiding geperst. Maar hoe vindt u nu de ideale pomp voor uw situatie? Door antwoord te geven op de volgende vragen heeft u binnen no time de juiste doseerpomp gevonden:

  • Om wat voor vloeistof gaat het?
  • Welke druk en flow is er nodig?
  • Moet de doseerpomp automatisch werken?
  • Moet de pomp continu draaien?

Hydrotec International voorziet u graag van professioneel en deskundig advies. U bent van harte welkom met de doseerpomp op onze werkplaats in Hilversum. Uiteraard komen we ook graag bij u langs zodat wij een goed beeld van uw situatie krijgen. 

Reparatie aan uw doseerpomp

Functioneert de doseerpomp niet meer naar behoren? Of heeft u het idee dat de kwaliteit achteruitgaat? Onze vakmannen komen de pomp graag inspecteren waarna zij met een passende oplossing komen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505.

Bekijk ook eens