Hydrotec combineert advies met nieuwlevering, appendages, reparatie en revisie

✓ Ruim assortiment

✓ Hoge kwaliteit

✓ Duurzame materialen

Centrifugaalpomp kopen

Wilt u een centrifugaalpomp kopen voor het verpompen van water en afvalwater? Neemt u dan eens een kijkje in het ruime assortiment aan verschillende pompen van Hydrotec International. Onze pompen zijn geschikt voor onder andere de proces- en levensmiddelenindustrie, watervoorziening, afvalwaterverwerking, milieu en scheepvaart.

Gehele monopompen of onderdelen levert Hydrotec

Overleg met Hydrotec over onze diverse ABS pompen

Neem direct contact op

De voordelen wanneer u een centrifugaalpomp gaat kopen

Centrifugaalpompen hebben vaak een kleinere afmeting in vergelijking met andere vergelijkbare pompen. Ook bestaat een centrifugaalpomp uit minder bewegende delen, wat voor minder onderhoud zorgt. Daarnaast levert een centrifugaalpomp een gelijkmatige volumestroom en is geschikt voor een rechtstreekse aandrijving. Maar welke centrifugaalpomp kunt u het beste kopen die geschikt is voor uw situatie? Wij lichten graag ons assortiment voor u uit zodat u een weloverwogen keuze kunt maken:

  • Normpompen DIN 24255- EN 733: geschikt voor alle producten met een dunne vloeibaarheid. Deze pompen zijn beschikbaar in onder andere gietijzer, brons en rvs.
  • Kort gekoppelde pompen: dit type bespaart ruimte en is eenvoudig te plaatsen zonder dat uitlijning nodig is.  
  • Meertraps pompen TS en ISO 9905: deze pompen zijn geschikt voor vloeistoffen tot wel 140 °C. Een meertraps pomp is toepasbaar voor ketervoeding, drukverhoging en vele andere industriële toepassingen.
  • Thermische oliepompen: deze pomp is inzetbaar tot maximaal 320 °C wat mogelijk gemaakt wordt door de luchtgekoelde sealconstructie en huisdelen van nodulair gietijzer.
  • Axiaal deelbare pompen: geschikt voor zware industriële toepassingen zoals het rondpompen van koelwater, watertransport, gaswassers etc. De capaciteit bedraagt 3000 m³/h.

Maak een afspraak

Weet u welke centrifugaalpomp u wilt kopen? Wij maken voor u een vrijblijvende offerte. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6244505.

Bekijk ook eens