Hydrotec combineert advies met nieuwlevering, appendages, reparatie en revisie

✓ Ruim assortiment

✓ Hoge kwaliteit

✓ Duurzame materialen

AES seals

Voor vrijwel alle AES pomp- en mixertoepassingen levert Hydrotec International vervangende mechanical seals. Ook voor grote OEM merken zoals Flygt, ABS en Hidrostal bieden wij vervangende AES seals. Al jarenlang zijn wij een gerenommeerd importeur op de Nederlandse pompenmarkt. Wij zijn niet alleen leverancier van seals, maar zijn ook in te schakelen voor reparatie en revisie.

Gehele monopompen of onderdelen levert Hydrotec

Overleg met Hydrotec over onze diverse ABS pompen

Neem direct contact op

Voor elke AES type een ruime keuze aan vervangende mechanicals seals

Naar wat voor seals bent u precies op zoek? Gaat het om koolstof, silicum carbide, tungsten carbide of een ander materiaal? De elastomeren zijn beschikbaar in FPM, EPDM en Nbr. Heeft u al een specifiek ontwerp in gedachten? Laat het ons weten en wij gaan aan de slag voor u. Zelfs grote aantallen en speciale afmetingen zijn mogelijk. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

  • HRB
  • HG1
  • HG12
  • HM3
  • HI
  • HJB

Vervangende mechanical seals voor vrijwel alle AES types

Naast mechanical seals met naadloze aansluiting op allerlei soorten pompen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor componenten voor mono- en centrifugaalpompen. Denk bijvoorbeeld aan rotoren en statoren, slijtdelen en aandrijvingen. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 035-6244505. Ook voor vragen over de alternatieve AES seals belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.